EMAIL SUPPORT
CALL SUPPORT
+32 471 522 507
Coaching voor managers

Coaching voor managers

Managers en Coachen

Het Coachen van medewerkers is iets totaal
anders dan een personal of functionele coaching.  Waar bij elke andere coaching het traject op
een specifiek en concreet doel gericht is, is het coachen van medewerkers een
continue inspanning, waarbij doelen veranderen, de focus zal veranderen
afhankelijk van de omstandigheden en de aanpak gestuurd wordt door zowel coach
als medewerker samen.

 

Medewerkers coachen, wil zeggen hen naar een
hoger niveau tillen, hun betrokkenheid, motivatie en inzet verhogen en
bestendigen en hun productiviteit optimaliseren.  Dat is een mix van emotionele ondersteuning,
instructies en constante evaluatie.  Het
gaat over zowel attitudes als aanpak, over inspanning en werkwijze.

Een aparte skillset

Succesvol medewerkers coachen vergt een aparte skillset.  Tal van managers beginnen eraan op basis van en boek of een korte training.  De meeste geven het al snel op, laten het verzanden in routine gesprekken of zien het als verloren tijd.

 

Onderzoek toont echter duidelijk aan dat een goede coaching een wereld van verschil kan maken.  Niet enkel in het ‘aanvoelen’ van de medewerkers, maar vooral in de bottomline resultaten van het team en de organisatie als geheel.  Een stevige coaching cultuur kan u bergen meer winst opleveren.  Alleen, daarvoor moet de manager de juiste kennis en inzichten hebben.

Volg een degelijke opleiding

Een PSM training neemt drie maanden van wekelijkse sessies in beslag.  De sessies zijn online – u kan ze dus volgen wanneer u wenst – en worden ondersteund door een persoonlijke begeleider, waar u wekelijk via skype, facetime, zoom… of een ander video conferencing tool mee kan overleggen over uw specifieke situatie.

Uw mentor zal u begeleiden en helpen bij de implementatie van uw aanpak in de praktijk.  Via gerichte opdrachten, die u nadien met uw begeleider bespreekt, helpen we u de eerste stappen zetten, steunen we u en sturen we bij waar nodig.  Deze aanpak biedt meer voordelen dan u zich kan voorstellen.  Het kost geen operationele werktijd, het zorgt voor een juiste implementatie van de aangeboden kennis en het helpt de nieuwe kennis omvormen tot succesvolle routines.  Dit om maar enkele voordelen te noemen.

Investering

Hoeveel moet u investeren om het certificaat te behalen?  U kan deelnemen als individuele manager, of als organisatie meerdere managers of leidinggevenden intekenen.

 

De reeks omvat:

·      12 sessies online

·      12 individuele sessies

·      Taken en hun bespreking

·      Alle tools en verdere informatie plus het Coaching certificaat na succesvol beëindigen van de reeks (certificatie test is voorzien)

·      Maandelijkse vervolmakingssessies (online) tot een jaar na de training

·      De mogelijkheid om ook na de training uw vragen te bespreken met uw begeleider in een extra individuele sessie (zes extra sessies inbegrepen, vanaf de zevende sessie betaald u € 75 per sessie)

Als individueel deelnemer betaald u € 1.950,00

Als organisatie (minstens vijf deelnemers) betaald u € 1.750,00 per deelnemer

Bedragen exclusief BTW 21%