EMAIL SUPPORT
CALL SUPPORT
+32 471 522 507
personal coaching / Life coaching

personal coaching / Life coaching

Een leven als personal coach of life coach, iets voor u?

Velen voelen zich geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren, wordt al eens gezegd.  De reden dat tal van personal coaches als charlatans gezien worden is niet een gebrek aan goede wil of positieve intenties, maar meestal een gebrek aan kennis.

 

Velen verwarren personal coaching met het geven van goede raad.  Niets is echter minder waar.  Indien u enkel mensen wil helpen op basis van uw persoonlijke ervaring, dan bent u een goedbedoelende vriend.  Als u er uw job van wil maken, dan zal u de nodige structuren, technieken, kennis en inzichten moeten verwerven.

 

Tal van mensen die starten als personal coach of life coach stoppen na enkele maanden, weinigen blijven langer dan enkele jaren bezig.  De oorzaak hiervan is inderdaad een gebrek aan kennis en inzicht.  Via deze site kan u de nodige kennis en inzichten verwerven om er een succes van te maken

Meer dan kennis alleen!

PSM Coaching® kan bogen op meer dan 15 jaar succesvolle ervaring in coaching.  Wij kunnen twee dingen voor u doen; U kan gewoon de certificatie reeks volgen en nadien zelfstandig aan de slag gaan als gecertificeerd coach. (De cursus behandelt niet allen coaching, maar ook klantenwerving, klantenrelaties en manieren waarop u succesvol uw brood kan verdienen)

 

Anderzijds kan u er ook voor kiezen om voor een volledige ondersteuning te gaan.  Dan bieden we u niet alleen de reeks aan, maar ook onze volle steun om uw praktijk succesvol uit te bouwen.  Van vervolmakingssessies tot praktisch advies.

 

Er is immers een grote nood aan degelijke coaches, die los van hun eigen ervaring de juiste kennis en technieken gebruiken om mensen naar successen te leiden.  Indien u wenst kan u steeds contact met ons opnemen voor meer informatie.

Uw investering

Deelname aan deze reeks vergt een traject van zes maanden.  In die zes maanden leert u alle nodige technieken en manieren van werken om succesvol als coach op te treden.  U heeft wekelijkse sessies en regelmatige persoonlijke sessies met uw begeleider, een coach met meer dan 15 jaar ervaring.

In de pro-reeks inbegrepen

·      De sessies

·      Alle tools en materialen

·      Persoonlijke sessies

·      De certificatie test en het certificaat (indien u slaagt, u heeft twee gratis herkansingen mits u de gratis inhaal sessies volgt)

·      Maandelijkse ondersteuning en bijscholing (eerste jaar na de training gratis, dan  aan normaal tarief minus 50%)

 

Desgewenst kan u kiezen voor de pro-plus reeks.  Dan helpen wij u niet allen de juiste kennis verwerven, maar ook bij het uitbouwen van uw business.  We helpen u deelnemers vinden (via de website en lokale referenties), we helpen u uw business beheren, reiken u steeds de nieuwste tools aan ondersteunen uw marketing.

·      Begeleiding bij het opzetten van uw business

·      Marketing ondersteuning

·      Social-)mediacampagnes

·      Opname in het coaching magazine

·      Permanente begeleiding en ondersteuning

 

Voor deelname aan de pro-reeks betaald u € 3.250,00

 

Voor deelname aan het pro-plus project, betaald u € 4.950,00  Hierbij is een vol jaar begeleiding inbegrepen.  Wenst u langer binnen het PSM Coaching® project te blijven, dan kan u de zelfde steun genieten voor slechts € 1.250 per jaar.

 

Alle prijzen exclusief BTW

Tip: wenst u te starten als personal/life coach?

U kan starten in het pro-traject en nadien, op elk gewenst moment, upgraden naar pro-plus.  Indien u dit doet voor het einde van de reeks, betaald u enkel het verschil bij.

Intekenen voor de reeks

Gebruik dit formulier om in te tekenen of meer info te vragen.  U kan uw traject op elk gewenst moment starten.