EMAIL SUPPORT
CALL SUPPORT
+32 471 522 507
FAQ

FAQ

9 FAQs

 • Kan ik een certificatie bekomen zonder de trainingen?

  U kan op elk moment de certificatie test afleggen.  Deze test zal iets anders zijn dan indien u de training volgt (de test zal uitgebreider zijn).  We raden u echter aan de trainingen te volgen, de slaagkans zonder het volgen van de trainingen is zeer beperkt, de kostprijs van de certificatie test is immers niet veel minder dan die van de training (waar de test bij is inbegrepen).  U zal bovendien enkel een B-certificaat kunnen behalen.

 • Hoe lang blijft een certificaat geldig?

  Elk certificaat is beperkt in levensduur.  Zij die de update en vervolmakingsreeksen volgen, krijgen op basis van d etesten bij die reeksen een automatische verlenging.  Indien u deze reeksen niet volgt, zal uw certificaat 3 jaar geldig zijn.  Daarna volgt een nieuwe test.

 • Hoe kan ik controleren of een certificaat echt is?

  Elk certificaat heeft zijn eigen nummer.  U kan via deze pagina het certificaat controleren.

 • Zijn er ook in-house reeksen coachen voor managers?

  Ja, onze master coaches kunnen u een in-house reeks aanbieden.  U kan een aanvraag doorsturen als Ticket of via de contact pagina, we zorgen dat dat een master-coach contact met u opneemt.  De basisprincipes veranderen natuurlijk niet, maar de opleiding kan perfect op maat aangepast worden voor uw organisatie.  Dit heeft zin vanaf ongeveer een vijf tot tien leidinggevenden.  Wenst u minder mensen te trainen, dan raden wij de algelmene opleiding aan.

  De in-house reeks kan als life sessies gegeven worden (verspreid in halve dagen over een langere periode, als e-Learning reeks met persoonlijke begeleiding via skype voor alle deelnemers of als gemengde vorm.

 • Wat kost een coaching?

  Alle gecertificeerde coaches verbinden zich tot een uniform tarief, dat is helder en duidelijk.  Dit tarief wordt steeds geupdated en op deze site beschikbaar gesteld op deze pagina.

 • Geeft u kortingen voor bedrijven?

  We hanteren staffelkortingen voor de inschrijvingen voor onze reeksen.

  Voor de honoraria van een gecertificeerde coach, gelden deze tarieven.

 • Wat is de status van mijn order?

  Om de status van uw bestelling te controleren, kan u aan de hand van uw order ID zoeken via volgende pagina.

  Indien het niet lukt, neem dan even contact met ons op.

 • Hoe kan ik een goede coach vinden?

  U kan een gecertificeerde coach vinden via deze pagina

 • Ik ben niet tevreden over mijn coach!

  Bent u niet tevreden?  Heeft u een dispuut?  Laat het ons weten via de contact pagina.  Wij hebben de afspraak met alle gecertificeerde coaches dat in geval van dispuut of ontevredenheid, wij als bemiddelaar optreden.  U, als deelnemer aan een coaching traject staat bij ons en onze coaches op de eerste plaats.

  Onze coaches leggen zich bij ons oordeel en de door ons aangedragen oplossing neer.  Indien u zich niet bij onze bemiddeling wenst neer te leggen, dan zoeken we verder naar een oplossing waar u wel mee kan leven.